Onze projecten

Hieronder vind u een greep uit de vele projecten die wij voor onze klanten gedaan hebben.

Eurofast

fudotogo logoVanuit de Eurofast Group kwam de vraag om het afdrukprocess te vereenvoudigen. Hiervoor hebben we 3 Novexx Solutions XLP 604 thermische transferprinters geïmplementeerd bij de Eurofast Group. Aangestuurd vanuit Loftware NiceLabel Cloud, drukken we alle etiketten af, gekoppeld aan de SQL database van Navision Dynamics, zodat er één enkele bron van waarheid is. Als u meer wilt weten over dit project of de mogelijkheden van NiceLabel Cloud, neem dan gerust contact met mij op.

Voor dit project is de software licentie geleverd via onze softwarepartner FG Software.

loftware nicelabel logo

Project Fudo To Go - Verse Suchi in de supermarkt

fudotogo logoVoor de uitbreiding met 4 shops, die gebruik moeten maken van 1 Google-sheet die in de Cloud staat, hebben we voor Fudo To Go een oplossing gemaakt met Loftware NiceLabel Cloud Essentials. Vanuit deze applicatie kunnen alle 4 de shops de benodigde etiketten afdrukken en tevens de waste (producten met verlopen THT) scannen.

Deze ‘waste’ oplossing was zo interessant dat Loftware NiceLabel overweegt daar een Case-study van te maken en is meegenomen in de presentatie De #1 factor die uw supply chain draaiende houdt, tijdens de Empack 2023 door Patrick van Soelen (Regional sales Manager Benelux van Loftware NiceLabel). Zie hieronder de presentatie op Empack (vanaf de 15e minuut).

Voor dit project is de software licentie geleverd via onze softwarepartner FG Software.

loftware nicelabel logo

Project AllNuts Herk-de-Stad

allnuts logoDe firma AllNuts heeft ons benaderd, eerst om 2 ALX 924 Print & Apply machines na te kijken.

Vervolgens besproken hoe het etiketteren vereenvoudigd kon worden. Na een inventarisatie is een koppeling met Microsoft Navision gerealiseerd met Loftware Nicelabel. Hierdoor is de tekst op de website gelijk aan de tekst op de etiketten (single source of truth).

Vanuit Nicelabel Powerforms Suite worden zowel Thermische Printers, Inktjet printers en TTO (direct op folie) printers aangestuurd.

Bij de ontvangst van goederen worden vanuit Navision Dynamics, Loftware NiceLabel Automation getriggerd, waardoor de juiste ontvangst etiketten geprint worden.

De 'Omdoos' etiketten worden inline aangebracht nadat de producten geseald zijn.

allnuts-omdoos-oplossing

De 'rechthoek' oplossing stuurt met 1 druk op de knop 3 printers aan, een Novexx Solutions XLP 504 om een thermisch rechthoekig etiket te bedrukken, een inktjet printer van Reajet drukt rechtstreeks op de verpakking en de 2e XLP machine bedrukt het etiket voor de omverpakking. Ook is de selectie van output te wijzigen en uit te zetten.

allnuts-rechthoek-oplossing

Voor dit project is de software licentie geleverd via onze softwarepartner FG Software.

loftware nicelabel logo

Project M. Thoolen Flowerbulbs

mthoolen-logo Bij een van de grootste bloembollen exporteurs van Nederland, M. Thoolen Flowerbulbs verzorgen wij het onderhoud op alle thermische printers.

Tevens draait nu de 1e EIDOS XTO2ie van Novexx Solutions TTO printer in een proefopstelling op een MAAN verpakkings machine. Met een afdruk van 53mm breed, tot 100mm lang, een resolutie van 300dpi en zonder compressie lucht zijn de mogelijkheden vrijwel ongelimiteerd.

Alle thermische printers worden aangestuurd vanuit Loftware NiceLabel Powerforms Suite gekoppeld aan de MySQL database van Troublefree Smart Bulb software. Tevens worden de CMR documenten vanuit NiceLabel gegenereerd.

loftware nicelabel logo

Project Brové Plastics

brove logoSpuitgietbedrijf Brové Plastics etiketteert al hun producten met een EAN 13 Barcode. Gezien de grote volumes die gedraaid worden hebben ze betrouwbare industriële printers nodig. Hiervoor gebruiken ze de 64-04 Thermal Transfer printers van Novexx Solutions (voorheen Avery Dennisson). Alle gegevens komen uit een centrale bron, zodat er geen verschillen ontstaan in de output. Met behulp van Loftware NiceLabel Powerforms Suite kan er vanaf elke werkplek eenvoudig de juiste lay-out gekozen en afgedrukt worden.

loftware nicelabel logo

Project Geronimo Leatherworks

geronimo logoGeronimo Leatherworks is een Nederlandse riemenfabrikant, als specialist in echt leer werken zij als voorkeursleverancier voor grote modebedrijven in Europa. Er worden jaarlijks meer dan 2 miljoen riemen geproduceerd, die allemaal voorzien moeten worden van labels.

Omdat elke klant zijn eigen voorkeuren heeft qua labeling, is het belangrijk om de verschillende lay-outs eenvoudig te kunnen printen. Loftware NiceLabel Designer Pro voorziet in deze behoefte en zorgt ervoor dat de riemen met de juiste etiketten en labels de deur uit gaan.

loftware nicelabel logo

Project Veiling Vaassen

loftware nicelabel logo loftware nicelabel logo loftware nicelabel logo

Bij de migratie naar het nieuwe systeem was de wens om met de gegevens van het systeem alle labels af te drukken. Hierdoor worden zowel de sleufetiketten als steeketiketten met de juiste gegevens afgedrukt. Op de 4 Novexx Solutions XLP 504 printers wordt met behulp van Loftware NiceLabel Powerforms Suite vanaf elke werkplek een sleufetiket, label of steeketiket afgedrukt.

In het eerste voorbeeld hieronder hoeft alleen maar een barcode gescand te worden om te juiste gegevens op te halen. In het tweede voorbeeld hieronder worden de sleuf etiketten eenvoudig afgedrukt.

loftware nicelabel logo loftware nicelabel logo

Na deze succesvolle implementatie gebruiken nu tuinplant.nl en tuinplantwinkels.nl ook de software van Loftware NiceLabel

loftware nicelabel logo