SATO CL6NX Plus

Een innovatieve 6-inch industriële thermische printer gemaakt om track-and-trace-mogelijkheden binnen de volledige internationale toeleveringsketen te verbeteren.

sato logoGemaakt om track-and-trace-mogelijkheden binnen de volledige internationale toeleveringsketen te verbeteren.

Bedrijven zetten de kracht van data steeds vaker in ter ondersteuning van traceerbaarheid en om de productiviteit en de klanttevredenheid te verbeteren. Daarnaast leidt de opkomst van IoT tot een toenemende verandering binnen allerlei industrieën.

SATO heeft de CL6NX Plus na jaren intensief onderzoek ontwikkeld om klanten op locatie de ondersteuning te bieden die ze nodig hebben om hun efficiëntie aanzienlijk te kunnen verbeteren. De toonaangevende 6-inch thermische printer is ontwikkeld om aan de printkwaliteitseisen voor veeleisende omgevingen te voldoen

Download de folder en specificaties.

Voor al uw printbehoeften is er nu één complete oplossing

Hoge afdruksnelheid en nauwkeurigheid

Drukt met grote precisie af, daarom ideaal voor micro-etiketten, en op hoge snelheid, zelfs bij hoge resolutie.

Maximale uptime

Bekijk de printerstatus met één druk op de knop en voer preventief onderhoud uit voordat problemen ontstaan. PureLine™-aandrukrollen met visuele slijtageaanduiding om preventief onderhoud te faciliteren. Smart Head voor het monitoren van de printerkop. Het gebruik van langere linten betekent minder wisselingen en dus minder downtime.

Duurzaam en functioneel design

Metalen behuizing met tweedelig deksel, geschikt voor gebruik in een industriële omgeving met weinig ruimte.

Intuïtieve bediening

Merk storingen eenvoudig op door LED-lampjes en laat onderhoud sneller verlopen met behulp van videobegeleiding op het LCD-kleurenscherm.

Eenvoudig te installeren en onderhouden.

Onderdelen die ter plekke vervangen kunnen worden zonder gereedschap vereenvoudigen de installatie en het onderhoud.

Meertalige ondersteuning

Ondersteuning voor 47 printtalen en 31 displaytalen waarborgen dat deze printer wereldwijd ingezet kan worden.

Vooraf geïnstalleerde emulatie-talen

Automatische detectie van alle belangrijke emulatietalen voor een naadloze overstap van de oudere SATO-modellen of printers van andere merken naar de CL6NX Plus.

Meerdere interfaces

Meerdere interfaces waaronder Bluetooth, seriële en parallelle poorten, LAN en USB. Optioneel is een WLAN-kit verkrijgbaar.

Application Enabled Printing (AEP)

Door AEP kunnen toetsenborden, weegschalen, barcodescanners en andere apparaten zonder tussenkomst van een PC met de printer worden verbonden.

Belangrijkste toegangsgebieden

Retail

Ideaal voor het afdrukken van grote hoeveelheden etiketten

 • De CL6NX Plus voorkomt fouten tijdens de distributie van producten naar winkels
 • Verkoop en klanttevredenheid worden verbeterd door effectieve etikettering in de Supply Chain én in de winkel
 • De CL6NX Plus maakt inventarisatie van voorraad en inrichting in de winkel efficiënter omdat producten na ontvangst kunnen worden voorzien van een nieuw etiket met RFID. Er is een breed assortiment etiketten, tags en labels beschikbaar voor verschillende toepassingen, van prijswijziging tot anti-diefstal

Tranport & Logistiek

Verbeter de flexibiliteit en zichtbaarheid van etiketten voor de gehele supply chain

 • Van goederenontvangst en voorraadbeheer tot verzending, met de CL6NX Plus kunnen de gebruikers de verschillende sjablonen voor etiketten opslaan en gebruiken.
 • Kies uit een uitgebreide reeks etiketten, waaronder 3-laagsetiketten en voorzie het etiket in één keer van alle informatie voor verzenden tot en met retourneren

Automotive

Voorzie producten op effectieve wijze van ID-tags en verhoog de productiviteit

 • De CL6NX Plus is ideaal voor de automotive sector en kan de efficiëntie over de gehele linie verbeteren.
 • Met AEP en PDF Direct Printing kan informatie vanaf een PC automatisch in pdf worden afgedrukt. Ook kunnen etiketten met grote nauwkeurigheid worden uitgesneden en ID-labels worden gesorteerd, zonder tussenkomst van personen.
 • Direct afdrukken is mogelijk vanaf een PLC en dezelfde printtoepassing kan eenvoudig worden gebruikt voor meerdere productiefaciliteiten
 • RFID-ondersteuning
 • PDF Direct Printing

Productie

Etiketteer grondstoffen en producten nauwkeurig en verbeter de traceerbaarheid

 • De CL6NX Plus is ontwikkeld voor industrieel gebruik en maakt het voor fabrikanten mogelijk om ieder item, van grondstof tot gereed product, te traceren en dat is essentieel als er fabricagefouten optreden.
 • Omdat hun producten steeds kleiner worden, kunnen elektronica fabrikanten bij het afdrukken van micro-etiketten voor PCB's hun voordeel doen met de CL6NX Plus en de hittebestendige etiketten van SATO.