SATO CT4-LX

Slim printen vereenvoudigd

Intuïtieve en compacte labelprinter voor een zorgeloos gebruik op uiteenlopende werkplekken.

sato logoDe SATO CT4-LX stelt de norm voor het afdrukken van barcode-etiketten. Deze thermische printer van 4 inch biedt functies en functionaliteiten die doorgaans alleen te vinden zijn in industriële printermodellen, maar dan in een compact formaat. De CT4-LX is uitgerust met een touchscreen-display in volledige kleur, de nieuwste draadloze connectiviteitsopties en een gepatenteerde functie voor het voorkomen van verspilling van etiketten. Geavanceerde functionaliteit biedt automatische RFID-positionering voor het coderen van UHF- en HF/NFC-RFID-inlays, en SATO AEP (Application Enabled Printing) maakt aanpassing voor zelfstandige bediening mogelijk, met uitzonderlijke prestaties en afdrukkwaliteit als resultaat. Eenvoudig te bedienen en te onderhouden met een gebruikersvervangbare printkop en platenrol, zodat uw bedrijf snel kan blijven draaien.

Download de folder of de specificaties.

Belangrijkste toegangsgebieden

Retail

Eenvoudig en efficiënt printen op de werkvloer, waar de ruimte schaars is De CT4-LX is een eenvoudige en efficiënte oplossing voor veelvoorkomende printbehoeften, zoals onvoorziene prijswijzigingen, kortingen, etikettering van retourzendingen en voorraadopname. Met de UHF en HF RFID opties kan de traceerbaarheid worden verbeterd door producten opnieuw te labelen met RFID-etiketten en tags.

Transport & Logistiek

De efficiëntie in een complexe Supply Chain verbeteren De CT4-LX kan efficiënt etiketten printen voor de gehele Supply Chain, zoals voor binnengekomen goederen en retourzendingen. Er kunnen standaard mediaprofielen worden aangemaakt met de printinstellingen van veelgebruikte etiketten. De printer wordt tevens geleverd met belangrijke concurrerende emulaties voor een naadloze integratie in bestaande workflows.

Voedingsindustrie

Zorg voor gemoedsrust wanneer traceerbaarheid, zichtbaarheid en duidelijke etikettering van cruciaal belang zijn Identificatie van ingrediënten, allergenen en producten, bereidingsinstructies en meer, worden duidelijk en eenvoudig gemaakt met de printoplossingen van SATO. De CT4-LX bespaart tijd en geld en helpt geschillen te voorkomen doordat het risico op bedorven voedsel afneemt en er aanzienlijk minder voedsel wordt verspild.

Gezondheidszorg

Nauwkeurigheid en efficiëntie bevorderen om de veiligheid en tevredenheid van patiënten en consumenten te verbeteren Of het nu gaat om patiëntenregistratie, lab tracking en beheer van assets in zorginstellingen of de productie, levering en distributie van farmaceutische producten, de slimme CT4-LX printer van de nieuwe generatie is nauwkeurig en efficiënt en verbetert de veiligheid van patiënten en consumenten.

Belangrijkste functies

Eenvoudige bediening

Intuïtieve gebruikservaring met 4,3 inch kleurentouchscreen en gebruiksvriendelijk menu. Dankzij het kleurendisplay en de eenvoudige pictogrammen is het menu eenvoudig te begrijpen en gebruiken. Het menu is beschikbaar in 31 talen en daardoor geschikt voor bedrijven met gebruikers van verschillende nationaliteiten. Ze kunnen de taal van de printer eenvoudig wijzigen.

Geïntegreerde instructievideo’s

De op de printer opgeslagen instructievideo’s geven niet alleen aanwijzingen over de werking, maar bieden ook hulp bij storingen. Op die manier kunnen problemen sneller worden verholpen en kan de downtime worden beperkt.

Functioneel design

Probleemloos media en linten invoeren en vervangen

Grotere opening van de bovenklep maakt het laden van etiketten en linten eenvoudiger. De achterklep is ontworpen om moeiteloos fanfold-media in te voeren.

Ruimtebesparend en gemakkelijk te installeren

Door de compacte afmetingen en de verzonken aansluitingen neemt de CT4-LX minder ruimte in dan vergelijkbare modellen. De installatie van de printer gaat gemakkelijker omdat de klep via een knop aan de voorkant kan worden geopend.

Efficiënt, kosteneffectief

Eenvoudig en efficiënt de printer instellen met geregistreerde mediaprofielen

Sla instellingen van veel gebruikte etiketten op als mediaprofielen die op het startscherm gemakkelijk geselecteerd kunnen worden. Op die manier bespaart u tijd en beperkt u de kans op fouten, vooral wanneer met dezelfde printer verschillende soorten etiketten worden geprint.

Milieuvriendelijk printen zonder verspilling van etiketten

De afvalpreventiefunctie zorgt ervoor dat het printen begint bij het eerste etiket.

Flexibel, geschikt voor wereldwijd gebruikf

Verbeterde connectiviteit met ondersteuning van verschillende interfaces

Door de verschillende interfaces is de CT4-LX brederinzetbaar omdat de printer eenvoudig op een grootaantal randapparaten kan worden aangesloten.

Uitvoeringen voor verschillende printfuncties

Voor de CT4-LX zijn verschillende optionele accessoires zoals een cutter of dispenser verkrijgbaar om verschillende printfuncties mogelijk te maken. Omdat er ook een linerless model beschikbaar is, is deze printer de ideale keuze voor milieubewuste gebruikers die etiketten zonder rugpapier willen gebruiken.

Geschikt voor wereldwijde implementatie

De CT4-LX is verkrijgbaar in de meeste landen waar we actief zijn en wordt geleverd met 31 weergavetalen en 47 printtalen. Dit model is ideaal voor gebruik in verschillende geografische regio’s en zeer geschikt voor het printen van etiketten in verschillende talen, zoals exportlabels en nog veel meer.