SATO WS2

Een alles-in-1 hygiënische 2-inch compacte printer die is ontworpen voor patiëntveiligheid

sato logoBelangrijkste kenmerken & voordelen

 • Optimaliseren van patiëntveiligheid – Best-in-class patiëntveiligheid: Bestand tegen desinfectiemiddelen, antimicrobiële behuizing (eerste in de branche).
 • Print on demand – Diverse soorten hoogwaardige polsbandjes en labels voor ziekenhuis- en laboratoriumgebruik. Neemt zeer weinig ruimte in door zijn compacte ontwerp en geringe gewicht.
 • Voorkomt fouten – Informatie verzamelen van bestaande patiëntbeheersystemen.
 • Bespaar tijd – Probleemloos laden van media, verbeterde hulpmiddelen voor het instellen van de printer en webbrowser voor eenvoudige bediening. Sneller dan de gemiddelde afdruksnelheid in de markt, tot 7-inch / sec.
 • Eenvoudig integreren – Cerner-geaccrediteerd en klaar voor verbinding met alle bestaande HIS / EMR-systemen via de standaard USB- en Ethernet-interfaces.
 • Verminderde CO2-footprint – Minder verspilling van verbruiksartikelen in vergelijking met vergelijkbare modellen op de markt.

Download de folder of de specificaties.

Print polsbanden en al uw labels met één apparaat

De WS2 is een hygiënische, compacte, direct thermische desktopprinter van SATO, ideaal voor verschillende gezondheidszorg toepassingen. De WS2 is geschikt voor direct gebruik op ziekenhuisafdelingen. De printer heeft een antimicrobiële behuizing en kan schoon gemaakt worden met desinfectiemiddelen. De WS2 print snel en nauwkeurig zowel patiënt-ID-polsbandjes als ziekenhuislabels voor optimale veiligheid van de patiënt en maximaal gebruiksgemak voor het verplegend personeel.

De WS2 wordt ook aangeboden met SATO polsbandjes voor patiëntidentificatie als onderdeel van ons totaal pakket. Hierdoor is het niet meer nodig om met de hand labels of bandjes te schrijven.

Patiëntveiligheid is onze prioriteit

Het compacte formaat en het lage gewicht van de WS2 printer maken het gemakkelijk om de printer te verplaatsen. Dit biedt verplegend personeel de flexibiliteit om indien gewenst zowel vanaf de vaste werkplek maar ook bij de patiënten aan het bed te printen. SATO begrijpt dat binnen een ziekenhuisomgeving de ruimte om een printer te plaatsen meestal beperkt is. Met die gedachte is de 2-inch WS2 ontworpen. De printer is tot 23% kleiner dan vergelijkbare modellen van andere merken. Bovendien zorgen de helder witte behuizing van het apparaat en de antimicrobiële behuizing ervoor dat ziekenhuispersoneel het apparaat schoon kan houden met desinfecterende middelen en daarmee wordt het risico op besmetting beperkt.

De WS2 maakt het eenvoudig mogelijk om tussen functies te schakelen zonder van printer te wisselen. Van het afdrukken van hoge kwaliteit polsbandjes met informatie welke cruciaal is voor het toedienen van geneesmiddelen tot het creëren van labels voor bloedafname.

Overstappen is heel eenvoudig

De WS2-printer kan eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande HIS / EMR-ziekenhuissystemen en is gevalideerd door Cerner voor gebruik met hun software systemen. Gebruikers kunnen het apparaat beheren en configureren met een speciale software tool en via een webbrowser.

De gebruiksvriendelijke beheerstool toont een compleet overzicht van alle aangesloten printers. Dit geeft beheerders snelle toegang tot de configuratie. De multi-LAN functie biedt de mogelijkheid om tegelijkertijd een reeks printers op het netwerk te configureren. De WS2 printer is ook compatibel met de Windows Internet Name Service (WINS) om verbinding te maken met een extern netwerk door de NetBIOS-naam te gebruiken. Eenmaal ingesteld, is de WS2 uiterst eenvoudig te bedienen, zelfs voor nieuwe of minder ervaren gebruikers.

De WS2 printer is geoptimaliseerd voor gebruik met SATO-polsbandjes voor het afdrukken van patiëntinformatie in de hoogste kwaliteit. De WS2 is echter ook compatibel met andere vergelijkbare polsbanden en etiketten die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het gebruik van uw bestaande verbruiksmaterialen indien u overschakelt naar SATO-polsbandjes en -labels.

WS2 - de slimme keuze voor duurzaamheid

Het omwisselen van verbruiksmaterialen in polsband- en labelprinters - bijvoorbeeld van polsbandjes voor volwassenen naar kleinere polsbandjes voor baby’s - leidt doorgaans tot verspilling van media tijdens de kalibratie. Dit is niet het geval met de WS2, die altijd klaar staat om direct vanaf het eerste label af te drukken. De voordelen hiervan zijn tweeledig. Het bespaart tijd en moeite voor ziekenhuispersoneel en resulteert tevens in minder afval en een lagere totale CO2-footprint voor het ziekenhuis.

Essentiele kenmerken

 • Meer dan 23% kleiner dan vergelijkbare modellen op de markt
 • Sneller dan gemiddeld; 7-inch / sec afdruksnelheid
 • Lichtgewicht van slechts 1kg
 • Hoogwaardige 203dpi en 300dpi afdrukresoluties beschikbaar

Compatibel met

 • Patent-ID-polsbandjes (geoptimaliseerd voor SATO polsbanden voor patiënt-ID’s)
 • Medicijntoedieningslabels
 • Labels voor histologie
 • Bloedafname-/transfusielabels
 • Labels voor patiënt maaltijden en alle andere soorten 2-inch labels